Denní menu
Tisk  Zavřít okno
Pondělí, 16 Duben 2018
Polévka
Zelňačka se seletickým hovězím párkem
Hlavní jídlo
Grilované kuřecí prso na tymiánu, dalmátský bramborový salát
Úterý, 17 Duben 2018
Polévka
Špenátová s česnekovým krutonem
Hlavní jídlo
I. Treska s chřestem a holandskou omáčkou, pečené grenaille II. Pošírované vejce s chřestem a holandskou omáčkou, pečené grenaille
Středa, 18 Duben 2018
Polévka
Drůbeží vývar s játrovými knedlíčky
Hlavní jídlo
Hovězí flank steak s glazírovanými cibulkami a trhaným salátem
Čtvrtek, 19 Duben 2018
Polévka
Minestrone
Hlavní jídlo
Linguine v krémové omáčce ze žampionů, pečeného česneku a rozmarýnu 2. Zeleninový salát s koprovým dresingem, ztraceným vejcem a bagetou.
Pátek, 20 Duben 2018
Polévka
Vichyssoise (Pórkový krém)
Hlavní jídlo
Coq au Vin (Kuře na červeném víně), rýže